Getuigen gezocht van gooien spullen vanaf viaduct

dinsdag 15 september 2015

Beek en Donk - De afgelopen drie avonden zijn er spullen naar beneden gegooid vanaf het viaduct aan de Peeleindseweg/Lekerstraat dat over de Broekdalerbaan (N279) loopt. Daarbij is gelukkig niemand gewond geraakt, maar het had erger kunnen aflopen. De betrokkenen zijn wel erg geschrokken en de politie is nu op zoek naar getuigen.

Zaterdagavond 12 september rond 20.00 uur meldde een automobiliste die op de Broekdalerbaan reed dat ze zag dat enkele jongens iets naar beneden gooiden. Haar auto werd niet geraakt. Het is ook niet bekend wat er naar beneden werd gegooid.

Zondagavond 13 september rond 22.30 uur kwam bij de politie de melding van een bestuurster binnen dat kort daarvoor vanaf het viaduct een steen op haar auto was gegooid. Het dak was daardoor beschadigd geraakt. De vrouw was doorgereden en was niet gewond geraakt. Ze had enkele jongens op het viaduct zien staan.

Maandagavond rond 20.30 meldde een vrachtwagenchauffeur dat er een steen op zijn vrachtwagen terecht was gekomen. Ook die was vanaf het viaduct naar beneden gegooid. Het is onbekend of de wagen schade heeft opgelopen. De chauffeur zag ook enkele jongens op het viaduct staan.

De politie is op zoek naar mensen die hebben gezien en/of weten wie de spullen naar beneden hebben gegooid. Zij kunnen zich melden bij de politie in Beek en Donk via 0900-8844. Anoniem melding maken kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Boekel | 112 alarmeringen Boekel | Goedkoop Tanken in Boekel | Supermarkten in Boekel | Weerbericht Boekel