Verdachte opnieuw aangehouden in onderzoek drugslab

dinsdag 28 oktober 2014

Uden - De politie hield maandag 27 oktober een 36-jarige man uit Roermond opnieuw aan tijdens detentie in Amsterdam. De man werd eind september aangehouden omdat hij er van verdacht wordt betrokken te zijn bij het drugslab dat in april werd aangetroffen in een bedrijfspand in Uden, waarbij twee doden vielen.

De man is opnieuw aangehouden, omdat hij nu ook verdacht wordt van doodslag,hij zou mogelijk mede verantwoordelijk zijn voor de dood dan de 2 omgekomenmannen. Hij wordt er verder van verdacht lid te zijn van een crimineleorganisatie. Uit politieonderzoek is naar voren gekomen dat hij prospect/roadcaptain is bij een landelijk opererende motorclub.

Drugslab

Op 28 april troffen politie en brandweer in een ruimte van eenbedrijfsverzamelgebouw aan de Nijverheidsstraat in Uden de levenloze lichamenvan een 28-jarige man uit Roermond en een 35-jarige inwoner van Heythhuysen aan.Beide mannen droegen een gasmasker. In die ruimte was een middelgroot drugslabvoor de productie van xtc ingericht. Er stonden vaten met totaal honderdenliters chemicalin. In september werd ook een 26-jarige man uit Uden aangehoudenin het onderzoek. Hij is weer in vrijheid gesteld, maar blijft wel verdachte inhet onderzoek. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Boekel | 112 alarmeringen Boekel | Goedkoop Tanken in Boekel | Supermarkten in Boekel | Weerbericht Boekel