Vier aanhoudingen na oprollen hennepknipperij

woensdag 19 augustus 2015

Veghel - In een schuur in Veghel hield de politie dinsdag 18 augustus vier vrouwen aan. Zij werden op heterdaad betrapt bij het knippen van hennep.

Agenten roken dinsdagmiddag op de Middegaal in Veghel eensterkte hennepgeur. Deze geur leidde hen na een schuur aan deze straat. Daarbetrapten zij rond 16.00 uur vier Poolse vrouwen bij het knippen van hennep. Deverdachte vrouwen van 30,35, 42 en 50 jaar zitten vast voor verder onderzoek. Deaangetroffen hennep met een totaalgewicht van ruim dertig kilo is in beslaggenomen. De vier verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uwbuurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of belMeldMisdaad Anoniem, 0800-7000.

De aanwezigheid van hennepgeur, onveilige situaties door illegale aanpassingenin de meterkast of elektriciteitsaansluiting, een sonstant zoemend of ronkendgeluid en of beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaan kunnenwijzen op een hennepkwekerij. Lees meer hierover oppolitie.nl

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Boekel | 112 alarmeringen Boekel | Goedkoop Tanken in Boekel | Supermarkten in Boekel | Weerbericht Boekel